Yerevan
Armenië

De hoofdstad van Armenië is bekend en beroemd voor zijn rijke geschiedenis en monumentale gebouwen, zijn ongewone roze tufsteen huizen, zijn schilderachtige parken en rijke culturele tradities, en niet te vergeten, de heerlijke keuken, de sterk aromatische koffie, zoete granaatappelwijn en de excellente cognac, die o.a. de voorkeur van Churchill wegdroeg.

De legendarische en machtige berg Ararat werpt zijn schaduw over stad en land, en is het nationale symbool bij uitstek. Yerevan – tot 1936 Erebuni genoemd – werd gesticht in 782 v. Chr. en is daarmee een van de oudste steden ter wereld.

 

 

Armenië is niet alleen een van de oudste staten ter wereld, het land voerde als eerste ook het christendom als staatsgodsdienst in. De eeuwenoude christelijke tradities worden weerspiegeld in de ontelbare kloosters, kerken en khachkars (typisch Armeense stenen sculpturen waarin een kruis wordt gebeeldhouwd. Sommige van deze sculpturen dateren van de 4e eeuw n. Chr.).
Niet minder interessant zijn de oude steden van het land wiens geschiedenis tot 3000 jaar teruggaat in de tijd.
Het land pakt bovendien ook uit met een prachtige natuur zoals de schilderachtige berglandschappen met afwisselend diepe kloven, wilde rivieren, watervallen en meren, met als bekendste en grootste het Sevan-meer.

Delphin Travel biedt je een basispakket (5d/4n) aan voor de stad met verblijf in een 3* of 4* hotel, ontbijt, een volledige dag sightseeing met gids, lunch en diner inbegrepen.
Maak echter gebruik van ons bouwsteen-principe en boek een of meerdere excursies buiten de stad naar niet te missen parels als het Geghard-, het Haghartsin- en het Khor Virap-klooster, de heilige stad Echmiadzin en de regio rond Goris. 
Vluchtprijzen worden onder voorbehoud vermeld. Bij boeking dient nagegaan te worden welke prijzen van toepassing zijn op de gewenste dag van vertrek en terugkeer. Het spreekt vanzelf dat het je ook vrij staat zelf voor de vluchtboeking te zorgen.
Wil je langer blijven dan de 4 nachten uit het basispakket? Geen probleem, je kan naar wens verlengen en er  een à la carte-rondreis door Armenië van maken. Wij zorgen voor alle overnachtingen, uitstappen en maaltijden.

Dit arrangement is inclusief

Prijs: vanaf 265 Eur p.p. (zonder vlucht)

Basispakket 5d/4n, 3* of 4* hotel, tweepersoonskamer, ontbijt, begeleide dagexcursie (Engels), 1 x middag- en avondmaal, transfers luchthaven-hotel/hotel-luchthaven, per persoon :

Basispakket 5d/4n, zelfde diensten, in een eenpersoonskamer :

Excursies vanuit Yerevan, per persoon,

Inbegrepen (Basispakket en Pakketten)

Niet inbegrepen (Basispakket en Pakketten I tot V)

Mogelijke luchtvaartmaatschappijen richting Yerevan zijn; LOT, Ukraine International, Austrian Airlines, en Air France.  Vertrekken uit Amsterdam of Düsseldorf zijn eveneens mogelijk.
Voor meer info rond tarieven en voorwaarden, stuur een mail naar info@delphintravel.be, of bel 0468 455 445.

Boekingen dienen steeds aangevraagd en herbevestigd te worden door de lokale agent.

Reisdocumenten;

Internationaal paspoort, tenminste geldig t.e.m. de dag van het vertrek uit Armenië.

Gezondheid;

https://www.wanda.be/nl/landen/armenie

Reisvoorwaarden

Annuleringsvoorwaarden Beirut (basis- en overige pakketten);

Voor de vluchten die bij Delphin Travel geboekt worden, gelden andere voorwaarden. Deze hangen af van het geboekte tarief en zullen meegedeeld worden bij de offerte of bij boeking.

De algemene en bijzondere voorwaarden, en het privacybeleid van Delphin Travel vindt u op deze link;
https://delphintravel.be/algemene_voorwaarden/

 

Boek dit arrangement