Tbilisi
Georgië

Georgië is een land met een eeuwenoud en rijk cultureel erfgoed, gevormd op het kruispunt van Oost en West, getooid met prachtige kerken en kloosters, burchten en kastelen, en betoverende dorpen.
Hier staat het heden naast het roemrijke verleden en is het moderne leven verweven met tradities.
Het is echter ook een land vol fascinerende en overweldigende landschappen, van dramatische sneeuwtoppen tot de subtropische kust, van half steppe over rijke wijngaarden en weelderige bossen.
De Georgiërs staan bekend om hun warmte en gastvrijheid, maar evengoed om hun uitstekende keuken en hun eeuwenoude wijncultuur.

Tbilisi, hoofdstad en belangrijkste economische, sociale en culturele knooppunt van het land. Gelegen langs de historische Zijderoute en dus eeuwenlang beïnvloed door zowel Oosterse als Westerse levenswijzen. Zo herbergt het moderne Tbilisi vandaag een multi-etnische en multiculturele bevolking die in goede verstandhouding samenleven.

Delphin Travel biedt je een basispakket (5d/4n) aan voor de stad met verblijf in bijzondere, kleinschalige hotels  (3* of 4*), ontbijt en een volledige dag sightseeing met gids en lunch.
Maak echter gebruik van ons bouwsteen-principe en boek een of meerdere (meerdaagse) excursies buiten de stad die je een mooi beeld geven van wat dit prachtige land de bezoeker te bieden heeft; wijndomeinen (met proeverij), kloosters, kastelen en schitterende natuur. Daarnaast kan je ook naar Baku, de hoofdstad van buurland Azerbeidzjan.
Vluchtprijzen worden onder voorbehoud vermeld. Bij boeking dient nagegaan te worden welke prijzen van toepassing zijn op de gewenste dag van vertrek en terugkeer. Het spreekt vanzelf dat het u ook vrij staat zelf voor de vluchtboeking te zorgen.
Wens je langer te blijven dan de 4 nachten uit het basispakket, geen probleem, je kan naar wens verlengen en er zelfs een à la carte-rondreis van maken.

Dit arrangement is inclusief

Prijs: vanaf 379 Eur p.p. (zonder vluchten)

Basispakket 5d/4n, 3* of 4* hotel, ontbijt, geleid stadsbezoek (Engels) met lunch op dag 2, transfers luchthaven-hotel/hotel-luchthaven, per persoon;

Basispakket 5d/4n, zelfde diensten, in een eenpersoonskamer;

Excursies vanuit Tbilisi, toeslag op de basisprijs, per persoon in een tweepersoonskamer;

Inbegrepen (Basispakket en Pakketten)

Niet inbegrepen (Basispakket en Pakketten I tot V)

Bij de berekening van de prijzen wordt in het basispakket reeds uitgegaan van het feit dat er wellicht één pakket van 2d/1n zal worden bijgeboekt. Voor een dergelijke reservering moet je dus de prijs van het basispakket met dat van het gekozen pakket 2d/1n samentellen.
In alle andere gevallen; vb. basispakket met twee pakketten 2d/1n of basispakket met pakket Baku herberekenen we voor jou de prijs.
Het is mogelijk (een deel van) de bagage in het gekozen hotel achter te laten tijdens je afwezigheid.

Wanneer je een pakket wil laten aanpassen, dan komen we in de mate van het mogelijke graag tegemoet aan je wensen.

Luchtvaartmaatschappijen; Turkish Airlines, Georgian Airways (rechtstreeks), KLM, LOT en Pegasus Airlines. Vertrekken uit Amsterdam of Düsseldorf is eveneens mogelijk.
Voor meer info rond tarieven en voorwaarden, stuur een mail naar info@delphintravel.be of bel op 0468 455 445.

Boekingen dienen steeds aangevraagd en herbevestigd te worden door de lokale agent.

Reisdocumenten;

Gezondheid;

https://www.wanda.be/nl/landen/georgie
https://www.wanda.be/nl/landen/azerbeidzjan

Reisvoorwaarden

Annuleringsvoorwaarden Tbilisi (basis- en overige pakketten);

Voor de vluchten die bij Delphin Travel geboekt worden, gelden andere voorwaarden. Deze hangen af van het geboekte tarief en zullen meegedeeld worden bij de offerte of bij boeking.

De algemene en bijzondere voorwaarden, en het privacybeleid van Delphin Travel vindt u op deze link;
https://delphintravel.be/algemene_voorwaarden/

 

Boek dit arrangement