Reykjavik
Ijsland

Een stukje magisch winters Ijsland beleven vanuit de gezellige hoofdstad Reykjavik.
Via enkele dagexcursies laten we je kennismaken met een aantal spectaculaire natuurfenomenen en als de weergoden je gunstig gezind zijn, kan je als kers op de taart nog getuige zijn van het fascinerende Noorderlicht.

Ijsland is een (ei-)land van extreme geologische contrasten. Gekend als het “land van vuur en ijs” herbergt Ijsland enkele van de grootste gletsjers van Europa en enkele van de actiefste vulkanen ter wereld.
Het is eveneens het land van licht en donker; lange zomerdagen, met nagenoeg 24 uur zonlicht vormen een enorm contrast met de winterdagen die slechts enkele uurtjes licht worden gegund.

Reykjavik is de toegangspoort tot de rest van het eiland. De hoofdstad is wereldberoemd voor zijn cultuur, geschiedenis en prachtig natuurschoon rondom.
Met slechts 120.000 inwoners kan het bezwaarlijk een bruisende metropool genoemd worden; slechts enkele wolkenkrabbers tooien de skyline, verkeersopstoppingen zijn een rariteit en de kans dat je een gezicht meerdere keren terugziet tijdens je verblijf is niet onbestaand.

Het stadscentrum of 101 (naar de postcode) is de kern van de rijke Ijslandse cultuur- en kunstscene.
Overdag overheerst de koffiecultuur, bekijk je de speelse muurschilderingen, bezoek je de kunstgalerijen, het Reykjavik Kunstmuseum, de Nationale Galerij en heel wat andere boeiende musea.
’s Avonds komt het rijke caféleven op gang, neem je plaats in een van de vele klasse-restaurants en pik je ergens een muzikaal optreden mee, want ook dat is een belangrijke poot van het culturele leven.

 

 

Dit arrangement is inclusief

Prijs: Vanaf 629 Eur p.p. (zonder vlucht)

Prijs per persoon voor het pakket excl. de vluchten;

Prijs extra nacht per persoon, inclusief ontbijt;

Prijs per persoon voor de facultatieve bootexcursie naar het Noorderlicht : 68 Eur

Inbegrepen

Niet inbegrepen

Prijsvoorbeeld met de rechtstreekse vlucht van Icelandair tussen Brussel en Keflavik, incl. ruim-, handbagage en taksen, 288 Eur per persoon + 20 Eur reserveringskosten per persoon + pakket; 937 Eur per persoon in een tweepersoonskamer (onder voorbehoud van beschikbaarheid op de gekozen reisdata).
Voor meer info rond tarieven en voorwaarden, stuur een mail naar info@delphintravel.be, of bel 0468 455 445.

Icelandair vliegt direct vanuit Brussel op volgende dagen;

Boekingen zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid en dienen steeds herbevestigd te worden.

Indien je op dag 4 nog een excursie wenst bij te boeken i.p.v. de vrije dag te Reykjavik, dan zijn er nog een aantal opties die je bij Delphin Travel kan bijboeken. Laat het ons weten en wij bezorgen je de mogelijkheden waaruit je kan kiezen.

Reisvoorwaarden

Wijzigings- en annuleringsvoorwaarden voor dit pakket;

Voor de vluchten die bij Delphin Travel geboekt worden, gelden andere voorwaarden. Deze hangen af van het geboekte tarief en zullen meegedeeld worden bij de offerte of bij boeking.

De algemene en bijzondere voorwaarden, en het privacybeleid van Delphin Travel vind je op deze link;
https://delphintravel.be/algemene_voorwaarden/

Boek dit arrangement