Marrakech
Marokko

Een heerlijk, ontspannen verblijf in de charmante Riad Orange, gelegen in de medina op wandelafstand van alle hoogtepunten die de stad te bieden heeft.

  • Marrakech, de Rode Stad is schitterend gelegen aan de voet van het Atlasgebergte en wordt terecht een van de parels van Marokko genoemd.
  • De prachtige, volledig ommuurde oude stad (medina) dompelt je onder in de mystiek van duizend-en-één-nacht. Je dwaalt door de nauwe straatjes en bezoekt de souks waar je de ambachtslieden aan het werk ziet en afdingt op het souvenir dat je absoluut mee naar huis wil nemen.
  • ’s Avonds kuier je over het Djemaa-el-Fna-plein en zie je dansjongens, verhalenvertellers, slangenbezweerders, magiërs en verkopers van traditionele medicijnen aan het werk. Aan de eetkraampjes proef je heerlijke lokale lekkernijen en gerechten. Bekijk je het spektakel liever vanop een bescheiden afstand, installeer je dan op een van de vele terrasjes aan de overkant van het plein.
  • Verkoeling vind je dan weer in een van de vele tuinen en parken die de stad rijk is.
  • In de medina kan je bovendien terecht in tal van restaurants die het beste van de Marokkaanse keuken serveren.

Dit arrangement is exclusief de vliegreis. Dit laat je toe flexibel te zijn met reisdata en de laagste vluchttarieven te combineren met je verblijf. Luchthaventransfers in Marrakech zijn inbegrepen.
Het spreekt vanzelf dat Delphin Travel je graag adviseert over tarieven en uurregelingen, en voor de tickets kan zorgen.

Wens je je verblijf niet te beperken tot Marrakech en de riad uit dit arrangement?
Met Delphin Travel verken je Marokko volledig op eigen ritme. Een avontuurlijke reis, een culturele rondreis, reizen met het gezin, fietsen of wandelen? Laat het ons weten, samen met onze ervaren lokale agent stellen we met veel zorg jouw ideale reis door Marokko samen.
Voor een offerte of meer informatie, contacteer ons op 0468 455 445 of via het contactformulier op deze website.

 

Dit arrangement is inclusief

Prijs: vanaf 439 Eur p.p.*

* Vanaf-prijs met Air Europa (overstap in Madrid) vanuit Brussel incl. ruim- en handbagage, en taksen; 164 Eur per persoon + 20 Eur reserveringskosten per ticket + arrangementsprijs van 255 Eur per persoon (onder voorbehoud van beschikbaarheid op de gekozen reisdata).
Andere luchtvaartmaatschappijen; Turkish Airlines, TUI Fly, Ryanair, … of vertrekken uit Köln, Düsseldorf, Amsterdam of Charleroi zijn eveneens mogelijk.
Voor meer info rond tarieven en voorwaarden, stuur een mail naar info@delphintravel.be of bel op 0468 455 445.

Prijs eenpersoonskamer op aanvraag.

 

Reisvoorwaarden

Als Belg dien je voor een reis naar Marokko in het bezit te zijn van een internationaal paspoort, minstens geldig voor de duur van het verblijf.
Bepaalde luchtvaartmaatschappijen kunnen echter andere voorwaarden eisen waarbij het paspoort o.a. nog 90 dagen na het verlaten van Marokko geldig moet zijn. Gelieve daar zeker rekening mee te houden wanneer je zelf je vlucht boekt.
Indien je over een andere nationaliteit beschikt dan de Belgische, gelieve je ambassade te contacteren i.v.m. inreisvoorwaarden.

Boekingen dienen steeds aangevraagd en herbevestigd te worden door het hotel.

Verzekeringen zijn niet inbegrepen in dit arrangement;
Annulering : 5% van de totale reissom met een minimum van 20 Eur.
Reisbijstand : 4 Eur per dag per persoon met een minimum van 25 Eur per persoon.
https://www.vab.be/-/media/vab%20online/files/producten/nl/vab-bijstand_algemene-voorwaarden-nl.pdf

Algemene en bijzondere reisvoorwaarden, en privacyverklaring;
https://delphintravel.be/algemene_voorwaarden/

* de gratis gids time to momo Marrakech is geldig per geboekt dossier. De gids wordt per post verstuurd aan de klant. In geval van late boeking bestaat de mogelijkheid dat de reisgids niet voor de vertrekdatum toekomt.

 

Boek dit arrangement