Kiev-Lviv
Oekraïne

De stad Kiev ligt aan de beide oevers van de Dnjepr, telt bijna drie miljoen inwoners en is de hoofdstad van Oekraïne.
Ondanks de woelige laatste jaren is Kiev een levendige, groene stad, jong van hart met uitstekende restaurants en hippe cafés. Kunst, architectuur en historie zijn overvloedig aanwezig en slaan elk cultuurminnend mens met verstomming. Het hoeft dan ook niet te verbazen dat een aantal van zijn gebouwen w.o. de indrukwekkende Sint-Sophia en Sint-Michael kathedraal UNESCO Werelderfgoed zijn.

Lviv ligt in het Westen van Oekraïne, in de historische landstreek Galicië, op 80 km van de Poolse grens. De stad is ook bekend onder de naam Lwów (Pools) en Lemberg (Duits).
De rijke geschiedenis en de vele bevolkingsgroepen die de stad bewoond hebben  – de zwarte bladzijde van WOII staat hiermee in schril contrast – uit zich in de prachtige gebouwen en monumenten in diverse stijlen die het centrum tooien. Dat heeft ertoe geleid dat de oude stadskern UNESCO Werelderfgoed is sinds 1998.
Het is onbegonnen werk om hier alle bezienswaardigheden op te sommen, maar je tocht door de stad begint hoe dan ook op het prachtige 16e eeuwse Rynok-plein. De rest moet je echt zelf komen ontdekken.

 

De aanslepende oorlog in het Oosten van Oekraïne heeft nauwelijks of geen invloed op het alledaagse leven in Kiev (op 800 km) en Lviv (op 1.300 km).
Ten Westen en ten Zuiden van Kiev is het land perfect te bereizen en meer dan het overwegen waard. De natuur is er op vele plaatsen nog ongerept, je vindt er prachtige kastelen, orthodoxe kerken en historische gebouwen, pittoreske dorpen en stadjes. Het is er allemaal en het wacht op jouw bezoek.

Delphin Travel bied je een basispakket (7d/6n) aan voor de beide steden (+ nachttrein) met verblijf in 4* hotels, ontbijt en een halve dag sightseeing met gids.
Maak echter gebruik van ons bouwsteen-principe en boek een of meerdere excursies buiten de stad. 
Vluchtgegevens worden onder voorbehoud vermeld. Bij boeking dient nagegaan te worden welke prijzen van toepassing zijn op de gewenste dag van vertrek en terugkeer. Het spreekt vanzelf dat het je ook vrij staat zelf voor de vluchtboeking te zorgen.
Wil je langer blijven dan de 6 nachten uit het basispakket? Geen probleem, je kan naar wens verlengen en er  zelfs een à la carte-rondreis door Oekraïne van maken, of een groepsreis als je met vrienden of een vereniging wil reizen. Wij zorgen voor alle overnachtingen, uitstappen, maaltijden en lokaal transport.

Dit arrangement is inclusief

Prijs: vanaf 435 Eur p.p. (zonder vluchten)

Basispakket 4d/3n Kiev, hotel Radisson Blu Podil****, https://www.radissonhotels.com/en-us/hotels/radisson-blu-kyiv-podil (of gelijkwaardig), twee- of eenpersoonskamer, ontbijt, individueel begeleid stadsbezoek (Engels), privé-transfers luchthaven-hotel/hotel-station.
Nachttrein Kiev-Lviv op basis van een 1- of een 2-persoons ‘VIP Coach’.
Basispakket 3d/2n Lviv, hotel Ferenc****, https://ferenc-hotel.com.ua/en/ (of gelijkwaardig), twee- of eenpersoonskamer, ontbijt, individueel begeleid stadsbezoek (Engels), privé-transfers station-hotel/hotel-luchthaven.

Excursies vanuit Kiev met privé-auto en Engelstalige chauffeur,

Excursies vanuit Lviv met privé-auto en Engelstalige chauffeur,

Wens je te boeken met meerdere personen, geen probleem, dan vragen wij graag de prijs op.
Zijn er andere plaatsen die je wil bezoeken, wil je Oekraïne grondiger bereizen? Laat het ons weten, het kan allemaal geregeld worden.

Inbegrepen (Basispakket en Pakketten)

Overnachting in een 4* hotel incl. ontbijt zoals vermeld in de basispakketten.
Overnachting in een 1- of 2-persoons VIP Coach op de nachttrein Kiev-Lviv (het is eveneens mogelijk te reizen in een gedeelde 4-persoons couchette – prijs op aanvraag).
Privé-vervoer met Engelstalige chauffeur tijdens de excursies en de transfers.
Engelstalige gids tijdens het stadsbezoek in het basispakket en in de overige pakketten.
Inkomgelden in het basispakket en in de overige pakketten.
BTW en alle lokale taksen.

Niet inbegrepen (Basispakket en Pakketten I tot V)

Vluchten.
Niet vermelde maaltijden.
Dranken.
Persoonlijke uitgaven.
Fooien.
Annulerings- en reisverzekering.
– Annulering; premie van 5% op de totale reissom.
– Reisbijstand; 4 Eur per persoon per reisdag met een minimum van 25 Eur per persoon.
– Vakantiepakket; premie van 7% op de totale reissom.
Algemene voorwaarden VAB Reisbijstand; https://www.vab.be/nl/pech-en-reisbijstand/voorwaarden

Boekingen dienen steeds aangevraagd en herbevestigd te worden door de lokale agent.

De makkelijkste manier om Kiev en Lviv te combineren is vliegen met Ukraine International Airlines vanuit Brussel.
Voor meer info rond tarieven en voorwaarden, stuur een mail naar info@delphintravel.be, of bel 0468 455 445.

Vereiste reisdocumenten;

Internationaal paspoort, minstens geldig voor de duur van je verblijf.

Gezondheid;

https://www.wanda.be/nl/landen/oekraine

Reisvoorwaarden

De algemene en bijzondere voorwaarden, en het privacybeleid van Delphin Travel vindt u op deze link;
https://delphintravel.be/algemene_voorwaarden/

Opgelet, voor de vluchten die bij Delphin Travel geboekt worden, gelden andere voorwaarden. Deze hangen af van het geboekte tarief en zullen meegedeeld worden bij de offerte of bij boeking.

Boek dit arrangement