Beirut
Libanon

Beirut werd in een niet zo ver verleden alleen maar geassocieerd met conflict en burgeroorlog.

Deze prachtige stad is echter opnieuw herrezen uit zijn as en is tegenwoordig een levendige metropool van Oost ontmoet West.
Je bent meteen onder de indruk van de diversiteit, de tomeloze energie en de rusteloze ziel die, ondanks de rafelrandjes, mogelijk tot definitieve verslaving leidt als je iets te lang blijft.
Uiteraard maak je kennis met het mondaine stadsleven in de chiquere wijken, geniet je van de avond die vlotjes overgaat in de nacht terwijl je Libanese specialiteiten proeft in een van de vele restaurants en doorzakt op een caféterras of in een trendy nachtclub.
De volgende dag(en) ga je echter door met een flinke portie cultuur, want talloze prachtige gebouwen werden gerenoveerd en volledig in de oude glorie hersteld. Moskeeën in West- en kerken in Oost-Beirut, burgerhuizen, een Romeins badhuis en de Ottomaanse Grand Serail, de residentie van de premier, openbaren zich tijdens je wandeling door de diverse wijken van de stad.
Je zal ook niet de Corniche vergeten, want het zal ongetwijfeld niet bij één keer blijven, dat flaneren langs de esplanade, met zicht op de Middellandse Zee.

De geschiedenis van Libanon gaat terug tot de verre oudheid, denken we maar aan de welvarende handelsnatie die het was onder de Feniciërs en hoe het een (handels-)knooppunt werd tussen Oost en West tijdens de Romeinse overheersing.
Ook vandaag nog is het een land met verschillende bevolkingsgroepen, religies en culturen.
Ondanks de conflicten die Libanon heeft gekend en getekend, is het een land dat jouw bezoek meer dan waard is; overweldigende natuur, een rijke geschiedenis en een keuken die tot de beste ter wereld mag gerekend worden.

Delphin Travel biedt je een basispakket (5d/4n) aan voor de stad met verblijf in een 3* of 4* hotel, ontbijt, een volledige dag sightseeing met gids en een diner in de stad.
Maak echter gebruik van ons bouwsteen-principe en boek een of meerdere excursies buiten de stad naar plaatsen met klinkende namen als Baalbek, Harissa, Byblos, Sidon en Tyre. 
Vluchtprijzen worden onder voorbehoud vermeld. Bij boeking dient nagegaan te worden welke prijzen van toepassing zijn op de gewenste dag van vertrek en terugkeer. Het spreekt vanzelf dat het u ook vrij staat zelf voor de vluchtboeking te zorgen.
Wil je langer blijven dan de 4 nachten uit het basispakket? Geen probleem, je kan naar wens verlengen en er  een à la carte-rondreis door Libanon van maken. Wij zorgen voor alle overnachtingen, uitstappen en maaltijden.

Dit arrangement is inclusief

Prijs: 770 Eur p.p.*

* voorbeeldprijs met Turkish Airlines vanuit Brussel (overstap in Istanbul), incl. ruim-, handbagage en taksen, 315 Eur per persoon + 20 Eur reserveringskosten per persoon + basispakket van 435 Eur per persoon (onder voorbehoud van beschikbaarheid op de gekozen reisdata).

Andere luchtvaartmaatschappijen; Middle East Airlines, Pegasus Airlines, Alitalia, … of vertrekken uit Charleroi, Amsterdam of Düsseldorf zijn eveneens mogelijk. Voor meer info rond tarieven en voorwaarden, stuur een mail naar info@delphintravel.be, of bel 0468 455 445.

Basispakket 5d/4n, 3* of 4* hotel, tweepersoonskamer, ontbijt, begeleide dagexcursie (Engels of Frans), 1 x diner, transfers luchthaven-hotel/hotel-luchthaven, per persoon :

Hoogseizoen (tot 15/9/2019 en van 28/12/2019 tot 2/1/2020):

Laagseizoen (van 16/9 tot 27/12/2019):

Excursies vanuit Beirut, per persoon,

Inbegrepen (Basispakket en Pakketten)

Niet inbegrepen (Basispakket en Pakketten I tot V)

Boekingen dienen steeds aangevraagd en herbevestigd te worden door de lokale agent.

Gelieve er tijdens je voorbereiding rekening mee te houden dat de meeste bezienswaardigheden gesloten zijn op maandag.

Reisvoorwaarden

Vereiste reisdocumenten;

Annuleringsvoorwaarden Beirut (basis- en overige pakketten);

Voor de vluchten die bij Delphin Travel geboekt worden, gelden andere voorwaarden. Deze hangen af van het geboekte tarief en zullen meegedeeld worden bij de offerte of bij boeking.

De algemene en bijzondere voorwaarden, en het privacybeleid van Delphin Travel vindt u op deze link;
https://delphintravel.be/algemene_voorwaarden/

 

Boek dit arrangement