Amman
Jordanië

Amman, de hoofdstad van Jordanië, is een fascinerende stad van contrasten, een unieke mix van oud en nieuw, gelegen in een heuvelachtig gebied, begrensd door de woestijn en de vruchtbare Jordaanvallei.
Het commerciële hart van de stad met zijn moderne gebouwen, hotels, restaurants, kunstgalerijen en boetieks, ligt schouder aan schouder met Al Balad, het oude, historische deel van de stad met zijn smalle straatjes, traditionele koffiehuizen, marktjes en de kleine ateliers van diverse ambachtslui.

Het eeuwenoude Jordanië is uiteraard meer dan zijn hoofdstad alleen.
Denk maar aan het betoverende landschap van Wadi Rum, de majestueuze ruïnes van ooit vergeten beschavingen met Petra als ultieme voorbeeld en de magische krachten van de Dode Zee.
Het moderne Jordanië werd gesticht door Koning Abdullah I na de eerste Wereldoorlog. Zijn kleinzoon Koning Hussein regeerde het land gedurende 46 jaar van 1953 tot aan zijn dood in 1999. Hij werd opgevolgd door de huidige Koning Abdullah II. Het land mag prat gaan op een voor de regio opmerkelijk lange periode van vrede, stabiliteit en economische groei.

Delphin Travel bied je een basispakket (5d/4n) aan voor de stad met verblijf in een 4* hotel, ontbijt, een volledige dag sightseeing met gids, lunch en diner inbegrepen.
Maak echter gebruik van ons bouwsteen-principe en boek een of meerdere excursies buiten de stad. 
Vluchtgegevens worden onder voorbehoud vermeld. Bij boeking dient nagegaan te worden welke prijzen van toepassing zijn op de gewenste dag van vertrek en terugkeer. Het spreekt vanzelf dat het je ook vrij staat zelf voor de vluchtboeking te zorgen.
Wil je langer blijven dan de 4 nachten uit het basispakket? Geen probleem, je kan naar wens verlengen en er  zelfs een à la carte-rondreis door Jordanië van maken. Gezinnen met kinderen, eco (actieve) tours, verblijf bij de Bedoeïenen, het kan allemaal. Wij zorgen voor alle overnachtingen, uitstappen en maaltijden.

Dit arrangement is inclusief

Prijs: vanaf 590 Eur p.p. (zonder vlucht)

Basispakket 5d/4n, 4* hotel (La Locanda Boutique, https://www.locandahotel.com/en/, of gelijkwaardig), twee- of eenpersoonskamer, ontbijt, individueel begeleide dagexcursie (Engels), 1 x lunch en 1 x diner, privé-transfers luchthaven-hotel/hotel-luchthaven, per persoon :

Excursies vanuit Amman (privé-auto met Engelstalige chauffeur), alle entreegelden; per persoon,

Het is eventueel mogelijk een beroep te doen op een officiële gids tijdens (een van) de excursies. Het tarief hiervoor bedraagt 198 Eur voor een volledige dag.

Wens je te boeken met meerdere personen, geen probleem, dan vragen wij graag de prijs op.
Zijn er andere plaatsen die je wil bezoeken, wil je deelnemen aan een kookles of mag er iets actiefs tussenzitten zoals water canyoning in Wadi Mujib, hiken of fietsen? Laat het ons weten, het kan allemaal geregeld worden.

Inbegrepen (Basispakket en Pakketten)

Niet inbegrepen (Basispakket en Pakketten I tot V)

Boekingen dienen steeds aangevraagd en herbevestigd te worden door de lokale agent.

Er zijn diverse luchtvaartmaatschappijen die vluchten aanbieden naar Amman vanuit Brussel, Düsseldorf, Amsterdam of Parijs; Turkish Airlines, Royal Jordanian, Lufthansa group of KLM/Air France.
Voor meer info rond tarieven en voorwaarden, stuur een mail naar info@delphintravel.be, of bel 0468 455 445.

Reisdocumenten;

Internationaal paspoort, tenminste 6 maanden geldig bij vertrek uit Jordanië en een geldig inreisvisum. Het visum wordt gratis afgeleverd bij aankomst op de luchthaven van Amman.

Gezondheid;

https://www.wanda.be/nl/landen/jordanie

Reisvoorwaarden

Annuleringsvoorwaarden Amman (basis- en overige pakketten);

Voor de vluchten die bij Delphin Travel geboekt worden, gelden andere voorwaarden. Deze hangen af van het geboekte tarief en zullen meegedeeld worden bij de offerte of bij boeking.

De algemene en bijzondere voorwaarden, en het privacybeleid van Delphin Travel vindt u op deze link;
https://delphintravel.be/algemene_voorwaarden/

 

Boek dit arrangement