Over ons

“Gepassioneerd door reizen, cultuur en gastronomie”

“Na 25 jaar te hebben gewerkt voor twee bekende Belgische reisorganisaties, ken ik de reissector als mijn broekzak. Niet zo lang geleden heb ik mijn werknemerscarrière vaarwel gezegd om als zelfstandige mijn grote droom te realiseren.”

Het spreekt vanzelf dat iedereen welkom blijft voor de vakantie en de bestemming van zijn of haar keuze, maar in mijn advies zal ik vaker alternatieven suggereren voor overvolle stranden en steden die kreunen onder de massa’s toeristen. Ook de trein en de autocar zal je regelmatig zien opduiken ter vervanging van verplaatsingen met auto en vliegtuig.

Met Ambit Cultural Breaks organiseer ik verblijven op verrassende bestemmingen (vlakbij), zowel voor de individuele reiziger als voor groepen. Deze uitstappen combineer ik graag met kunst, architectuur en gastronomie, het behoort allemaal tot de opties. Je mag rekenen op een wisselend aanbod aan arrangementen, waarbij ik geregeld met iets nieuw voor de dag kom.

Samen met mijn echtgenote Iris trek ik meermaals per jaar op ontdekkingstocht naar verrassende plaatsen (in de buurt). Daarbij vermijden we vaak de platgetreden paden. Telkens opnieuw staan we versteld van de cultuurhistorische pareltjes die op ons liggen te wachten in eigen land en bij de buren.

Deze ontdekkingen delen we maar al te graag met jou wanneer ik ze aansluitend in een nieuw arrangement giet.

Benjamin Lorent
Leuven