Citytrips

Met Delphin Travel op citytrip.

Een ontspannende citytrip in een comfortabel hotel, een beetje cultuur opsnuiven, een tafeltje op een gezellig terras inpalmen en zonder tijdslimiet blijven hangen, leuke winkeltjes ontdekken en als summum van de dag een tafel reserveren in een voortreffelijk lokaal restaurant, we hebben het allemaal al wel eens voor onszelf laten organiseren.

Uiteraard zaten daar zeker Parijs, Londen, Amsterdam, Barcelona, Lissabon, Rome, Berlijn of zelfs New York bij. Delphin Travel geeft de citytrip nu een andere dimensie.

Even weg van de bekende bestemmingen en op naar een stad waar je zelf niet meteen aan dacht of die je in vogelvlucht bezoekt als ze deel uitmaakt van een rondreis.

 

Welnu, wij draaien de rollen om en bieden je een aantal prachtige steden aan die een langer verblijf en een grondig bezoek meer dan waard zijn, maar die tegelijkertijd een uitvalsbasis zijn om iets meer van het land te ontdekken mits een keuze aan dag- en meerdaagse excursies.

Tbilisi, Yerevan of liever Beirut? Open snel onze programma’s en laat je verleiden om eens een andere kant op te reizen.